Die Suche nach einem neuen Handy

Potraga za novim mobitelom

Sadržaj
njemacki.eu

Kurzgeschichte

Letzte Woche ist mir mein Handy aus der Tasche gefallen. Es ist auf den Boden geknallt und jetzt ist der Bildschirm total zerbrochen. Ich kann kaum noch etwas erkennen. Deshalb brauche ich dringend ein neues Handy.

PREMIUM sadržaj - ulogujte se
 
 

Kratka priča

Prošle sedmice mi je mobitel ispao iz džepa. Pao je na pod i sada je ekran potpuno razbijen. Jedva išta mogu vidjeti. Zato mi hitno treba novi mobitel.

Počinjem tražiti novi mobitel na internetu. Toliko je mnogo modela i marki da ne znam odakle da počnem. Želim mobitel koji je dugotrajan i pravi dobre fotografije.

Nakon što sam pročitao mnoge recenzije i uporedio cijene, pronašao sam mobitel koji izgleda savršeno. Ima sjajnu kameru i robustan je. Upravo ono što mi treba!

Naručim mobitel i nestrpljivo čekam dostavu. Svaki dan provjeravam da li je paket stigao. Konačno, nakon nekoliko dana, poštar zvoni i donosi mi novi mobitel.

Odmah ga otpakujem i postavljam. Lijepo leži u ruci i ekran je velik i jasan. Isprobavam kameru i impresioniran sam kvalitetom fotografija.

Sada, sa svojim novim mobitelom, osjećam se ponovo povezano. Mogu zvati prijatelje, slati poruke i praviti sjajne fotografije. Kao da imam maleni prozor u svijet u džepu.

Drago mi je što sam si uzeo vremena da odaberem pravi mobitel. Iako je trebalo malo vremena, čekanje se isplatilo.

Novi mobitel nije samo uređaj, već pratilac u mojim svakodnevnim avanturama. Sada ću bolje paziti da mi se ne dogodi slična nesreća. Moj mobitel ostaje siguran u džepu dok sam u pokretu.

Možda Vas interesuje