Ein neues Schuhregal von IKEA

Novi stalak za cipele iz IKEA-e

Sadržaj
njemacki.eu

Kurzgeschichte

Martin braucht eine neue Kommode für seine Schuhe. Seine alte ist zu klein geworden. Also beschließt er, zu IKEA zu fahren, um eine neue zu kaufen.

PREMIUM sadržaj - ulogujte se
 
 

Kratka priča

Martinu je potrebna nova komoda za njegove cipele. Stara je postala premala. Stoga odlučuje otići u IKEA-u kako bi kupio novu.

U IKEA-i Martin nalazi mnoge lijepe komode, ali jedna mu se posebno sviđa. Velika je i ima mnogo pretinaca za sve njegove cipele. Martin utovaruje rasklopljenu kutiju u svoj auto i vozi kući.

Kod kuće, Martin otvara kutiju i pažljivo izvlači sve dijelove na pod. Ima mnogo vijaka, dasaka i uputstvo. Martin počinje čitati uputstvo.

Pronalazi prave vijke i počinje sastavljati stranice komode. Mora biti vrlo precizan da bi sve odgovaralo. „Ovo je kao slagalica“, misli Martin.

Nakon nekog vremena već se nazire kako komoda poprima oblik. Martin montira pretince i pričvršćuje ručke. „Gotovo je“, kaže i smiješi se.

Konačno, nova komoda stoji u Martinovoj sobi. Izgleda sjajno i sve cipele savršeno stanu unutra. Martin je ponosan što je to sam uspio.

Sprema svoje cipele u novu komodu i promatra svoje djelo. „To je bio dobar posao“, misli. Sada njegova soba izgleda uredno i lijepo.

Martin sjeda na svoj kauč i uživa u pogledu na svoju novu komodu. Sretan je što je dan iskoristio tako produktivno. Sastavljanje novog komada namještaja bila je sjajna avantura.

Možda Vas interesuje