Mein neuer Notebook von Amazon

Moj novi laptop s Amazona

Sadržaj
njemacki.eu

Kurzgeschichte

Felix braucht dringend ein neues Notebook für die Schule. Nach langem Suchen und Vergleichen findet er das perfekte Modell auf Amazon. Es ist das günstigste Angebot, das er finden kann.

PREMIUM sadržaj - ulogujte se
 
 

Kratka priča

Felix hitno treba novi laptop za školu. Nakon dugog traženja i uspoređivanja, na Amazonu pronalazi savršeni model. To je najpovoljnija ponuda koju je mogao pronaći.

Naručuje laptop i s nestrpljenjem čeka dostavu. Svaki dan provjerava je li paket stigao. Uzbuđenje raste kada vidi da je paket konačno dostavljen.

Kada Felix otvori paket, njegove oči se sjaje. Laptop izgleda tačno kako je zamišljao. Odmah ga uključuje i počinje s postavljanjem.

Sve radi besprijekorno. Felix instalira svoje omiljene programe i igre. Impresioniran je brzinom i performansama laptopa.

Ponosno pokazuje svoj novi laptop svojoj porodici. “Pogledajte što sam kupio sa svojim novcem!”, kaže. Njegovi roditelji su ponosni na njega i njegov novi laptop.

Felix se osjeća sjajno. Ne samo da je napravio dobar posao, već je i dobio alat koji će mu pomoći u školi i slobodnom vremenu.

Razmišlja o svim projektima i zadacima koje sada može raditi sa svojim novim laptopom. Lijepo je osjećati da je donio pravu odluku.

Prije nego što ode na spavanje, Felix stavlja laptop na svoj radni stol. Raduje se radu s njim sljedećeg dana nakon škole. To je početak mnogih uzbudljivih projekata i igara.

Možda Vas interesuje