Mein gestohlenes E-Bike und der Gang zur Polizei

Moj ukradeni električni bicikl i odlazak u policiju

Sadržaj
njemacki.eu

Kurzgeschichte

Als ich heute Morgen in die Garage ging, bemerkte ich sofort, dass etwas nicht stimmte. Mein geliebtes E-Bike, das ich immer sorgfältig abschloss, war nicht mehr da. Mein Herz sank und ich fühlte mich hilflos und wütend zugleich.

PREMIUM sadržaj - ulogujte se
 
 

Kratka priča

Kada sam jutros ušao u garažu, odmah sam primijetio da nešto nije u redu. Moj voljeni električni bicikl, koji sam uvijek pažljivo zaključavao, više nije bio tamo. Srce mi je potonulo i osjećao sam se istovremeno bespomoćno i ljuto.

Odlučio sam ne gubiti vrijeme i odmah otići u policiju. Na putu do tamo pokušavao sam se sjetiti da li moj električni bicikl ima neke posebne oznake ili karakteristike koje bi mogle pomoći u potrazi.

Kada sam stigao na policijsku stanicu, dočekao me prijateljski nastrojen policajac. Objasnio sam što se dogodilo i dao sve informacije koje sam imao. Policajac je pažljivo slušao i zapisao moju prijavu.

Uvjerio me da će učiniti sve što je u njihovoj moći da pronađu moj električni bicikl. Također mi je dao nekoliko savjeta kako da u budućnosti bolje osiguram svoju imovinu.

Kada sam napustio policijsku stanicu, osjećao sam se malo bolje. Barem sam učinio sve što je bilo u mojoj moći. Sada je bilo vrijeme da se nadam i čekam.

Sljedeći dani bili su teški. Svaki put kada bih vidio garažu ili stalak za bicikle, tražio sam svoj električni bicikl. Ali trudio sam se ostati pozitivan i ne gubiti nadu.

Tada, jednog dana, primio sam poziv od policije. Pronašli su moj električni bicikl! To je bio neopisiv osjećaj olakšanja i radosti.

Zahvalio sam policiji na njihovom teškom radu i obećao sam sebi da ću u budućnosti biti još oprezniji. Iskustvo mi je pokazalo koliko je važno dobro paziti na svoje vrijednosti i brzo djelovati u slučaju nužde.

Možda Vas interesuje