Mein Wunsch, einen gebrauchten Wagen zu kaufen

Moja želja da kupim polovni Nissan Qashqai

Sadržaj
njemacki.eu

Kurzgeschichte

Ich heiße Tim und ich habe den Wunsch, ein Auto zu kaufen. Mein Traumauto ist ein Nissan Qashqai. Ich habe mich entschieden, einen gebrauchten Qashqai über Anzeigen zu suchen, um etwas Geld zu sparen.

PREMIUM sadržaj - ulogujte se
 
 

Kratka priča

Zovem se Tim i imam želju da kupim auto. Moj auto iz snova je Nissan Qashqai. Odlučio sam tražiti polovni Qashqai preko oglasa, da bih uštedio novac.

Pretražujem online oglase i nalazim nekoliko zanimljivih ponuda. Jedna od njih izgleda posebno obećavajuće. Cijena je dobra i auto dobro izgleda na slikama. Odlučujem kontaktirati prodavača.

Prodavač je prijateljski nastrojen i dogovaramo termin da pogledam auto. Malo sam nervozan, ali i uzbuđen. To bi mogao biti moj prvi vlastiti auto!

Na dan termina prvi put vidim Nissan Qashqai uživo. Izgleda još bolje nego na slikama. Prodavač mi objašnjava sve o autu i idemo na probnu vožnju.

Auto se odlično vozi i osjećam se ugodno u njemu. Nakon probne vožnje razgovaramo o cijeni. Malo se cenkamo i na kraju se dogovaramo za fer iznos.

Sretan sam kada potpisujem papire i držim ključeve u ruci. Moj san o vlastitom autu se ostvario.

Na putu kući u mom novom, polovnom Nissan Qashqai osjećam se slobodno i neovisno. Jedva čekam posjetiti sva mjesta koja sam oduvijek želio vidjeti.

Ova kupovina je bila velika odluka, ali osjećam da je bila prava. Moj Nissan Qashqai i ja ćemo sigurno doživjeti mnogo avantura zajedno.

Možda Vas interesuje