Arbeiten im Café mit kostenlosem WLAN

Rad u kafiću s besplatnim Wi-Fi-jem

Sadržaj
njemacki.eu

Kurzgeschichte

Ich sitze in meinem Lieblingscafé, vor mir einen dampfenden Kaffee und meinen Laptop. Heute habe ich geplant, an meinem Projekt zu arbeiten, während ich die gemütliche Atmosphäre des Cafés genieße. Doch dafür brauche ich eine Internetverbindung.

PREMIUM sadržaj - ulogujte se
 
 

Kratka priča

Sjedim u svom omiljenom kafiću, ispred mene dimi kafa i moj laptop. Danas sam planirao raditi na svom projektu dok uživam u ugodnoj atmosferi kafića. Ali za to mi treba internetska veza.

Pitam konobaricu da li kafić nudi besplatan Wi-Fi. Ona se ljubazno nasmiješi i kaže: „Da, naravno! Odmah ću vam dati lozinku.“ Osjećam olakšanje i drago mi je što mogu ovdje raditi.

Nakon što unesem lozinku, povezujem se s mrežom. Moj laptop pokazuje da je veza uspješna. Sada konačno mogu početi s radom.

Sati prolaze dok tipkam i istražujem. U međuvremenu naručim još jednu kafu. Tiha muzika i blago brujanje u pozadini stvaraju savršenu radnu atmosferu.

Puno postižem i osjećam se produktivno. Lijepo je raditi izvan svoja četiri zida i uživati u pogodnostima kafića.

Kada završim s radom, spakiram svoj laptop. Zahvalim se konobarici na sjajnoj usluzi i Wi-Fi-ju. Ona mi poželi lijep dan i pozove me da se bilo kada vratim.

Na putu kući razmišljam o tome koliko je bilo ugodno raditi u kafiću. Odlučujem da ću to uskoro ponoviti. To je lijepa promjena i pomaže mi da ostanem koncentriran i motiviran.

Kafić postaje moje novo omiljeno mjesto za rad. Ovdje nalazim kreativnost, mir i naravno ukusnu kafu. A besplatan Wi-Fi je šlag na torti.

Možda Vas interesuje