Die Pizza-Bestellung mit Lieferdienst

Narudžba pizze s dostavom

Sadržaj
njemacki.eu

Kurzgeschichte

Heute habe ich keine Lust zu kochen, also beschließe ich, eine Pizza zu bestellen. Ich suche die Nummer des Lieferdienstes heraus und wähle meine Lieblingspizza aus. Mit extra Käse und vielen Oliven, genau so, wie ich es mag.

PREMIUM sadržaj - ulogujte se
 
 

Kratka priča

Danas mi se ne kuha, pa sam odlučio naručiti pizzu. Pronalazim broj dostavne službe i biram svoju omiljenu pizzu. Sa ekstra sirom i puno maslina, baš kako volim.

Nakon što sam napravio narudžbu, udobno se smjestim na sofi. Uključim televizor i iščekujem. Van je hladno i kišovito, a sama pomisao na toplu pizzu me usrećuje.

Na vratima je zazvonilo i moje srce zakuca brže. Dostavljač stoji sa osmijehom i kutijom mirisne pizze u ruci. Platim i zahvalim se.

Pizza izgleda ukusno i jedva čekam da zagrizem. Tijesto je savršeno, a nadjev predivno ukusan. Bila je dobra odluka večeras naručiti.

Dok jedem, razmišljam koliko je lijepo ponekad sebi priuštiti nešto posebno. Pizza iz dostave nije samo ukusna, već i mala radost u svakodnevici.

Nakon jela pospremim sve i opustim se. Osjećam se zadovoljno i malo pospano nakon ukusnog obroka.

Odlučim večer završiti mirno. Možda pogledam još neki film ili pročitam knjigu. Pizza je učinila večer savršenom.

Naručivanje pizze bila je mala, ali fina odluka. Učinila je moju večer posebnom i pokazala mi da male stvari u životu često donose najviše radosti.

Možda Vas interesuje